За нас

Ние в НОВА Застрахователна Агенция имаме обща визия за бъдещето на застраховането. Ние вярваме в съществуването на един свят без застрахователни предизвикателства. Затова си поставихме като мисия да направим застраховането умна, сигурна и лесна услуга за всички.
Мисията ни е също и обещание от наша страна. Осъзнаваме и ценим доверието на клиентите ни и се стремим да им осигурим пълна защита и комплексно усещане за сигурност. За нашите клиенти това означава, че могат да разрешат своите застрахователни предизвикателства по един умен, сигурен и лесен начин.
Като новатори и лоялни партньори по отношение на осигуряването на комплексна застраховатена защита, освен съвършено обслужване в офисите ни по места, ние предлагаме пълноценно присъствие в Интернет на адрес: www.zastrahovam.bg , където ежедневно се предлагат и обработват заявки за всички видове застрахователни продукти на пазара както за физически, така и за юридически лица. Част от системата също е и нашата програма за комплексна грижа за целия автопарк. При това професионализма ни е много важно предимство, тъй като при наличието на по-голям брой застрахователни полици, независимо дали става въпрос за автомобилно, имуществено или друго застраховане, следенето на падежите и сроковете се оказва предизвикателство и причина за неприятни ситуации.
Името ни е символ на коректни търговски отношения не само с нашите клиенти, но и с всички наши колеги!
НОВА Застрахователна Агенция! Всички застрахователни решения за физически и юридически лица на едно място.

Стараем се да осигурим най-доброто място за застраховане!

 

error: Съдържанието е защитено!